“Your body is the ground and metaphor of your life, the expression of your existence. It is your Bible, your encyclopedia, your life story. Everything that happens to you is stored and reflected in your body. In the marriage of flesh and spirit divorce is impossible.”
–Gabrielle Roth (’41-’12), grondlegster de 5Ritmes®.

We gebruiken de 5Ritmes® als actieve meditatie op een geïntegreerde manier. De focus van de sessies ligt niet op aanleren van de 5Ritmes, wel op ervaren van de ritmes in jouw vrouw-zijn. De ritmes heten flowing, staccato, chaos, lyrical en stillness. Respectievelijk helpen deze ritmes gronden en centeren, expressie geven aan, los laten, vrij en blij ontdekken en innerlijk tot rust komen. Samen vormen ze een WAVE, een energiegolf.

Elke vrouw (+21j.) heeft haar plek in de cirkel zowel in rust als in beweging, zowel in stilte als in woord ongeacht jouw energiepeil, jouw levensfase, jouw verlangen. We laten ontstaan wat nodig is via klank, kleur, geur, beweging, ademhaling en rust. Onze “dans” toont wat klaar zit om gezien, gehoord, geliefd of gelost te worden.

Trainer:
Anne Geerts biedt een veilige groei-ruimte; Vanuit haar jarenlange ervaring als trainer en coach (sinds ’94), Gestalttherapeut (’96), 5Ritmesdocente (’05) vertrouwt ze dat in het moment helder wordt wat aandacht nodig heeft om het nieuwe in elk-een tot ont-wikkeling te laten komen. Anne werkt al 22 jaar met groepen. Ze heeft een eigen praktijk en is verbonden met School4power als psychotherapeut, burn out en loopbaancoach.

Deze training is bedoeld voor: Vrouwen (+21j) bereid tot actief deelnemen. Min 8 max 12

Praktisch:
We houden je op de hoogte wanneer we nieuwe data hebben!

Prijs:
€ 90 (materiaal, koffie/thee/water en BTW  inbegrepen)

Inschrijven:
Info@school4power.be

Annulatievoorwaarden:

Er kan kosteloos geannuleerd worden tot vijf dagen voor de start van de workshop. Bij annulatie binnen de vijf dagen voor de start van de workshop vervalt het volledige inschrijvingsbedrag.