Op weg naar meer verbindende communicatie met je partner

Ben jij op zoek naar meer verbinding met je partner, maar weet je niet hoe? Loopt het soms vast tussen jullie maar weet je niet op welke manier je hier uit kan geraken?

We bieden een relatietraining van 1 dag aan voor meer begrip en verbinding met elkaar.

Verbindende Communicatie helpt je om op elk moment duidelijk te krijgen wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt. Je zegt op een effectieve en respectvolle manier wat je stoort en wat je waardeert. 

Omdat je ook op een empathische manier luistert, hoor je makkelijker wat anderen nodig hebben. Je lost conflicten samen op en vindt duurzame oplossingen voor problemen.

We baseren ons hiervoor op het beste van verschillende theorieën (Verbindende Communicatie van Rosenberg, EFT van Sue Johnson, John Gottman,…) en vertalen deze naar praktische, bruikbare tips.

Thema’s die tijdens deze inspirerende training aan bod komen:

  • Hoe werkt liefde in een langdurige relatie en wat werkt in langdurige relaties?
  • Welke communicatiepatronen gebruiken jullie, hoe gaan jullie om met spanningen en conflicten en hoe dit te verbeteren?
  • Hoe leer je om verbindend te communiceren?
  • Wat is je hechtingsstijl en die van je partner, en hoe verbinden deze zich met elkaar?

We werken in de training met theorie en materiaal maar we laten vooral jullie werken met elkaar via oefeningen en individuele en koppel-opdrachten. 

Voor wie?

Voor alle koppels die op zoek zijn naar meer verbindende communicatie met elkaar.

Waar en wanneer?

De relatietraining gaat door op maandag 18 oktober 2021, en dit van 9.30 tot 16.30 u, en dit in Square Jacques Geerinckx 3, in Aalst.

Kostprijs

150 euro per persoon (training, cursusmateriaal, lichte lunch en versnaperingen inbegrepen). Je inschrijving is definitief na betalen van 50 euro voorschot. 

Trainers: 

Kris De Groof is gestalttherapeute, relatietherapeute, en opleider van de Jaaropleiding Partnerrelatietherapie. Ze is auteur van het boek ‘Kans op slagen. Een integrale kijk op geweld in gezinnen’ (Lannoo Campus 2007).

Mathieu Devies is klinisch psycholoog, systeemtheoretisch psychotherapeut en (EFT) relatietherapeut.

Vraag informatie aan over

Verbindende Relatietraining voor koppels