De roep van jouw Vision Quest kan je volgen.

Interesse ? Neem contact op met Jean Verstraete, jean.verstraete@ptcgent.be voor meer informatie en de volgende data in 2019.

KMO-portefeuille mogelijk indien je aan de voorwaarden voldoet.

 

Vision Quest begeleiding :

Na het volgen van een Vision Quest, bestaat er ook de mogelijkheid om een initiatietraject te volgen indien je wenst te leren hoe je een Vision Quest-ervaring kan mee-dragen en jouw manier van diep-heelend werken af te stemmen op deze traditie. Het leiden van een Vision Quest wordt binnen deze sjamanistische gemeenschap beschouwd als een grote eer,  een veeleisende expertise en kunst om de essentie ervan mee te bewaken. Tijdens dit programma word je begeleid om de vaardigheden en kwaliteiten te ontwikkelen die jij nodig hebt om queesters te begeleiden. Lessen zullen op een ervaringsgerichte en verbonden manier gegeven worden respectvol voor de sacrale dimensie ervan binnen de verschillende tradities en culturen in de wereld.

Dit behelst praktische, energetische en spirituele niveaus. Basisvoorwaarde is dat je eerst minimaal 2 zweethutten en een Vision Quest gevolgd hebt bij Essensito, Jean Verstraete.

Ben je geïnteresseerd dan neem je best contact op met Jean Verstraete voor een verkennend gesprek en verdere informatie. Jean.verstraete@ptcgent.be

Uw psychotherapeuten voor

Vision Quest

Vraag informatie aan over

Vision Quest