School4Power_Tine_Jansen_vierkant

Tine Jansen

psychotherapeut

 tine.jansen@ptcgent.be

GSM: 0471/56.13.60

Bezieling :

Wat mij enorm intrigeert en raakt, is de kracht van liefde. Liefde kan een grote drijfveer zijn maar kan tegelijkertijd ook voor veel verstrikkingen zorgen, vaak onbewust. Ik engageer me om samen met jou die verstrikkingen bewust te maken, en om van daaruit een andere manier te vinden om de liefde op een gezonde, kracht-gevende manier te laten stromen.  Zodat je met meer vrijheid jouw eigen pad kan bewandelen.

 

Ervaring :

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden op indivueel en groepsniveau, gebruik makend van technieken die werken op en met ons energetisch systeem. 15 jaar geleden heb ik de opleiding Familieopstellingen – systemische therapie gevolgd wat mij een diep doorvoeld fundament gegeven heeft van waaruit ik graag met een geïntegreerde kijk een tijdje naast jou loop op jouw pad.

 

Persoonlijke loopbaanswitch :

Mijn eerste switch was een sprong in het onbekende. Als pas afgestudeerde biologe ben ik als reisgids gaan werken in Mexico. Het geplande avontuur van 6 maanden is een diep, doorleefde ervaring van 21 jaar geworden. Ik voel een grote liefde en dankbaarheid voor de menselijke warmte die je daar praktisch inademt en waardoor ik me graag heb laten betoveren en besmetten.

Mijn tweede switch is gestart met een Reiki cursus. Dit ‘energetisch’ avontuur heeft mijn aanvoelen aangescherpt en heeft mij uiteindelijk gebracht bij mijn opleiding in familieopstellingen – systemische familie therapie. Daar heb ik eindelijk de connectie gevonden met mijn passie. Mijn werk als reisgids had me al duidelijk laten voelen hoe fijn ik het vind om werk te doen met veel menselijk contact maar bij therapeutische begeleidingen heeft dit nog meer diepgang gekregen. Een diepere connectie voelen, vinden en herstellen met jezelf en met belangrijke anderen is de rode draad, zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werk als psychotherapeute.

 

Opleidingen :
  • Basis : Master in de Biologie
  • Psychotherapeutisch : Familie Opstellingen – Systemische Familie Therapie, relatietherapie (Specialisatie in Partneropstellingen)
  • Aanvullend : Basisopleiding EFT (Emotional Freedom Technique), Reiki Master Usui, Karuna Reiki (Master)

 

Contactgegevens :

mailadres: tine.jansen@ptcgent.be

GSM-nummer: 0471/56.13.60

Onze psychotherapeuten staan voor jou klaar