Véronique Bundervoet

zaakvoerder – psychotherapeut

 veronique.bundervoet@ptcgent.be

GSM: 0472/39.21.05

Bezieling : 

Vanuit mijn unieke zienswijze de mensen inspireren om anders te reflecteren, dat is mijn passie. Ik wil mensen uitdagen om te evolueren van ‘het steeds moeten’ naar de eigen keuzes. Dat betekent vastpakken wat er op je pad komt en de uitdagingen aandurven. Omdat ik ervan overtuigd ben dat wensen en verlangens voortekenen zijn van wat mensen echt kunnen realiseren, ga ik de zoektocht aan. Ik ben gedreven om de kracht van de kwetsbaarheid op te zoeken en er het mooie en waardevolle in te zien en te tonen. Passie en enthousiasme vormen de rode draad die mij in staat stellen de communicatie aan te gaan en verbinding te zoeken zodat mensen de moed krijgen om precies die ene beweging te maken die alles kan veranderen.

 

Ervaring :

Ondertussen heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in begeleiding, therapie, training en coördineren op verschillende domeinen: bijzondere jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, welzijnszorg en recent ook het social-profit bedrijfsleven. Mijn ervaring situeert zich zowel in de gesubsidieerde sector als in privé initiatieven.

 

Persoonlijke loopbaanswitch :

Voor mij was 1-1-11 een nieuwe start! Toen heb ik de reguliere hulpverlening verlaten om een eigen groepspraktijk vorm te geven. Ondertussen voel ik dat het werkt. Het PsychoTherapeutisch Centrum – Gent is niet meer weg te denken uit de therapiewereld. Vanuit mijn jarenlange ervaring als gezinstherapeut zette ik voorzichtige stappen op het gebied van koppeltherapie en ontdekte ik dat daar mijn drive zat. Ik vind het telkens opnieuw een uitdaging om met een koppel aan de slag te gaan en samen met hen die bijzondere weg terug naar elkaar te vinden. De manier waarop we ins ons centrum aan de slag gaan is dermate uniek en helpend dat we sinds 1.5 jaar hierin ook andere therapeuten bijscholen. Het geven van trainingen hierin is een nieuwe uitdaging maar ook een nieuwe passie. In 2018 werd PTC Gent onderdeel van het groter geheel School 4 POWER waarin vanuit een gelijkaardige visie gewerkt wordt om verbinding te maken met jezelf en anderen, ook binnen de bedrijfswereld.

 

Opleidingen :
  • Basis : Master in de Psychologie; Bachelor in Maatschappelijk Werk
  • Psychotherapeutisch : systeemtherapie, relatietherapie, rouwtherapie
  • Aanvullend : stress en burn-out coaching, loopbaancoaching, Masters Esther Perel rond passie in een langdurige relatie en ontrouw (2016, 2017, 2018), Professioneel Trainer, Practitionar Cultural Transformation Tools (Richard Barrett), gecertificeerde PSiO verdeler

 

Contactgegevens :

mailadres: veronique.bundervoet@ptcgent.be

GSM-nummer: 0472/39.21.05

Onze psychotherapeuten staan voor jou klaar