Houd Me Vast training

Inzetten op meer verbinding met je partner

Is het ook jou al overkomen…

  • Je wil praten met jouw partner maar weet niet hoe…
  • Je zoekt contact maar wordt niet gehoord of gezien…
  • Je hebt jouw partner nodig maar deze is niet beschikbaar…
  • Je vervalt steeds opnieuw in diezelfde ruzie…
  • Je weet niet meer hoe jouw liefde te tonen…
  • Je hebt tijd nodig voor jouzelf en jouw relatie maar er komt telkens iets tussen…

Wil je samen met je partner werken aan betere communicatie, meer begrip voor elkaar, en bovenal enkele stevige handvaten aangereikt krijgen?

We bieden een tweedaagse relatietraining voor meer  verbinding met elkaar!

Houd Me Vast baseert zich op de Emotionally Focused Couples Therapy (EFT), een krachtig en succesvol model voor relatietherapie dat werd ontwikkeld door Sue Johnson en bouwt voort op het gelijknamige boek Houd Me Vast.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen en individuele opdrachten. Het is de bedoeling dat de partners met elkaar en niet met de groep aan de slag gaan. Groepsdiscussies vormen een beperkt deel van het programma. De tweedaagse biedt voldoende tijd om je als koppel even terug te trekken en/of samen leuke dingen te doen.

Praktisch

Wanneer?

We plannen telkens 2 dagen van 9-17u. Neem een kijkje in de agenda voor volgende geplande dagen.

Waar?

De tweedaagse gaat door in onze praktijkruimte, Oude Brusselseweg 107, 9050 Gentbrugge.

Kostprijs

€ 494 euro per koppel (training, cursusmateriaal, versnaperingen,  lunch en inbegrepen), excl. btw voor wie btw-plichtig is.

Wie gebruik kan maken van de KMO-portefeuille kan tot 40% korting krijgen (niet geldig op verblijf), neem eerst met ons contact.

 

Trainers

Katrien Lagrou en Jef Slootmaeckers (door ICEEFT erkende EFT-relatietherapeuten)

 

Bijkomende inlichtingen nodig of een afspraak maken?Bij aanmelding stem ik in dat PTC Gent contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacy policy van PTC Gent*

Relatietraining

Ben jij op zoek naar meer verbinding met je partner, maar weet je niet hoe? Loopt het soms vast tussen jullie maar weet je niet op welke manier je hier kan uit geraken? Zoek je naar een manier om in het drukke leven meer tijd te maken voor elkaar?