Daphne Vandenabbeele_vierkant

Daphne Van den Abbeele

Psycholoog en systeempsychotherapeut (i.o.)

 daphne.vda@school4power.be

GSM: 0456/55.10.32

Bezieling :

Aandacht, respect, evenwicht en groei zijn voor mij de sleutels in het therapieproces. We staan samen stil bij de zorgen -klein en groot- én speuren naar de krachten die aanwezig zijn in jezelf en je omgeving. Hiervoor zoeken we het juiste kanaal om tot afstemming te komen. Sommigen willen graag praten. Anderen drukken zich makkelijker uit via spel. En nog anderen laten liever hun creativiteit de vrije loop. Zo duiken we samen in jouw verhaal en bouwen we verder op datgene wat al aanwezig was.

Ervaring :

Meer dan 15 jaar werkte ik als coördinator in het Inloopteam te Mechelen, waar onze visie steunde op het krachtgericht ondersteunen van gezinnen met jonge kinderen (0-3 jaar). Enkele jaren geleden voelde ik de nood aan verdere inhoudelijke verdieping. Ik startte toen de opleiding relatie-, gezins- en systeempsychotherapie en ging op zelfstandige basis aan de slag. Zo speur ik momenteel naar de krachten die bij kinderen / jongeren en hun gezin aanwezig zijn.


Opleidingen :

Ik zoek graag naar de verschillende kanalen die verbinding en verandering kunnen brengen. Zo volgde ik de afgelopen jaren creatieve, lichaamsgerichte en ontwikkelingsgerichte trainingen, die mee vorm geven aan de manier waarop ik systeemgericht werk. Om mijn blikveld te blijven verruimen, volg ik daarnaast intervisie en supervisie.

  • Relatie-, gezins- en systeempsychotherapie
  • Creatieve systeemtherapie en –begeleiding
  • Klinische psychologie

 

Contactgegevens :

mailadres: daphne.vda@school4power.be

GSM-nummer: 0456/55.10.32

Onze psychotherapeuten staan voor jou klaar